Vent-Axia Kinetic S200C

Fra 14.607,00 kr.Alle priser er inkl. moms

Levering: Vælg en variant

Vent-Axia Kinetic S200C er den nyeste generation af genvindigsanlæg.

Denne model er med udtræks emhætte.

Luftmængde: 40-220 m³/h

Anlægget leveres med:
– Fugtstyring
– Automatisk Bypass

Vent-Axia Kinetec S200C ventilationsanlæg med udtræks emhætte

Vent-Axia Kinetic S200C er den nyeste generation af varmegenvindings aggregater. Vent-Axia Kinetic er beregnet til montering i vor tids boliger hvor alle m2 er udnyttet 100% pladsen til teknik bliver mindre og mindre og derfor bliver kompakt anlæggene mere og mere velegnede.

Kinetic “C” med emhætte har helt de samme faciliteter som de øvrige Kinetik modeller, men har emhætte tilsluttet. Emhættens luft kører over anlægget sådan varmen fra køkkenet udnyttes til varmegenvending. Herved kan en ventil i køkkenet udelades, og samtidig overføres det meste af varmen fra madlavningen til den friske indblæsningsluft. Emhætten er naturligvis udstyret med lavenergi lamer. Luften filreres naturligvis først via både emhættensfiltre samt anlæggets filtre.

Filteradgangen sker via fronten på anlægget. De integrerede G3 filtre kan skiftes på under 2 minutter, naturligvis helt uden brug af værktøj. Ønskes bedre filter klasse kan disse naturligvis monteres på kanalen. Selvom Kinetic er kompakt, mangler der dog ikke noget inden i. Vent-Axia Kinetic S200C er baseret på en højeffektiv modstrømsveksler, som leverer op til 92% virkningsgrad. Motorerne er naturligvis tyske lavenergi EC motorer, og i Kinetic er de derudover med “konstant volume” kontrol. Derved bruges kun den energi som er absolut nødvendig for driften af anlægget.

Anlægget kan leveres med by-pass for frikøling om sommeren.

Montagevejledning

Hent (PDF)

Datablad

Hent (PDF)

VVS nr: Kinetic S200C Vare nr: S200CWL Kategorier: ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode