Ventilationsrør

Ventilationsrør til privat, erhverv og industri.

Hos BilligVentilation ApS kan du købe både BV og Lindab ventilationsrør / spirorør / spiralrør.

Alle vores standard rør til komfortventilation og udsugning er produceret af galvaniseret stålplader efter højeste standarder og overholder tæthedsklasse D med et smeltepunkt på mindst 850 grader.

Godstykkelsen på spirorøret er tilpasset rørets størrelse og kan bruges til at overholde br18s ventilations bygningsreglement eller bedre. Således er du garanteret de bedste betingelser, når du skal montere dit nye ventilatorsystem, procesventilation eller Genveks ventilationsanlæg med varmegenvinding.

De to rørtyper (Lindab og BV) har nøjagtig samme dimension og kan sagtens kombineres efter dit ønske.

Rørene tilkobles direkte på ventilationsanlægget og afsluttes i enten en ventilationsrist eller en ventilationsventil / kontrolventil.

For at samle vores rør i flere lige længder bruges et samlestykke som kaldes en ventilations nippel. Denne har dobbelt gummilæber på begge sider som sikrer tætning mellem de to rør, hvorpå luften kan bevæge sig frit med minimalt tryktab.

Når rør og nippel er skubbet sammen fastgøres disse med selvskærende montage skruer. Der er ikke behov for at tætne med fuge eller tape efterfølgende.

Vores ventilationsrør kan også samles med Tee / T-stykker eller bøjninger. Så længe der er gummipakning på dine fittings, så kan røret skubbes ind over og bruges som samling eller forlængerstykke imellem to rør.

Du opnår den største komfort i dit hus og får det bedste ventilationsanlæg ved at tilføje en ventilations lyddæmper til hver afgrening eller ventil, samt på selve dit ventilationsanlæg.

Hvis du bruger vores ventilationsrør til udsugning eller udluftning af fugt i badeværelse, f.eks. i forbindelse med en badeværelsesventilator, er det vigtigt at huske at kondensisolere røret med enten en isoleringsstrømpe eller Rockwool lamelmåtte, eller andet isoleringsmateriale, hvis røret føres i et koldt miljø som et uisoleret loftsrum eller en kold skunk. Dette gøres for at undgå kondens på og i rør.

BV Ventilation Program:

Vi lagerfører vores BV ventilations rør sortiment i længde 2000 mm (2m) og længde 3000 mm (3m), og i størrelse ø 100 mm (10cm), ø 125 mm (12,5cm), ø 160 mm (16cm), og ø 250 mm (25cm), og vi kan typisk levere disse fra dag til dag.

BVs rør størrelser egner sig til privat bolig ventilation og villa ventilation, hvor der ønskes komfort ventilation, eller f.eks. til decentral eller central ventilation i rækkehuse og lejligheder, hvor luftmængden er relativt lav. Det kunne være mekanisk ventilation, hvor du ønsker varmegenvinding fra dit ventilationsanlæg, eller varmeflytning fra din brændeovn.

BV programmet dækker også specifikke opgaver til mindre kontoer eller erhverv og industri faciliteter og kan bruges til både indblæsning og mekanisk udsugning, eller ventilation med køl eller eftervarmeflade.

Lindab ventilation Program:

Lindabs rør program dækker et større område i både størrelse og funktion.

Lindab mini stålrør i størrelse ø 63 mm og ø 80 mm kan kombineres med Lindab InDomo flex system.

Lindab industri / erhverv rør ø 250 mm, ø 315 mm, ø 400 mm, ø 500 mm, ø 630 mm, ø 800 mm, ø 1000 mm, og ø 1250 mm. Disse leveres standard i 2 meter og 3 meter længder.

Lindab bruges typisk til store byggerier som fabrik / erhverv, storkontor eller lejlighedskompleks med centralventilation.

Vores Lindab rør kan på bestilling leveres i både special længe (f.eks. 6 m, L6000), farve som sort, eller godstykkelse, og sågar i alternative metal materialer som aluminium og rustfrit stål.  Det er også muligt at købe præ-isolerede dobbelt rør fra Lindabs SRI ISOL program som er isolerede rør, der er lukket med endnu et lag stål rør.

Diverse:

Alle vores Lindab eller BV ventilationsrør kan kombineres på tværs af brands, mærke, producenter og passer til blandt andet til Genvex, som i folkemunde kaldes både Genveks og Genvækst.

Genvex ventilation er et dansk brand i sig selv og er i villaventilation og boligventilation gruppen, sammen med de andre danske mærker som Nilan ventilation, Danfoss ventilation, Dantherm ventilation, Systemair ventilation og Exhausto ventilation.  Her kan BV rør og Lindab rør frit kombineres med disse.

Vores BV og Lindab rør kan også kombineres med importerede anlæg fra Vent Axia, Zehnder, DUKA, Buccma, Duplex, Pax, Vallox, Paul, Heru, Salda, osv.

Rørdimensionering ventilation, kanaldimensionering og rørføring ventilation

Hvis du ikke selv er tryg ved at sammensætte dit nye ventilationsanlæg til din villa eller til dit kontor, men stadig ønsker at tage denne del ud af din VVS entreprise.

Så lad BilligVentilation hjælpe dig med at tegne den korrekte rørføring og udregne den rigtige rørdimensionering, så du undgår støj, fugt og unødig energi forbrug og får det bedste, og samtidig et billig ventilationsanlæg.  Udfyld vores gør-det-selv ventilations pakkeløsnings formular som du finder her. Så hjælper vi dig igennem dit projekt, så du opnår et balanceret og lydløs ventilations system i din bolig, sommerhus eller kælder, hvor du selv kan montere med vores hjælp. Dermed får du et top professionelt anlæg til den bedste pris. Udfyld vores pakkeløsning formular og modtag et gratis tilbud.

Når du har installeret dit ventilationssystem, er det en god idé at kontakte en tekniker, der kan klare en indregulering / balancering af ventilation og lave en indreguleringsrapport.

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode