Genvex Connect internetgateway

3.248,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

Ingen lager

Levering: Ring for antal hverdage

Med Genvex Connect Gateway, bliver du i stand til at styre og overvåge dit Internet opkoblede Genvex anlæg uanset hvor du befinder dig i verden. Fjernstyringen sker ved hjælp af din Iphone, Ipad eller Samsung mobil / tablet.

Du kan blandt andet styre hastighed, temperatur, eftervarme m.m ved hjælp af den trådløse styring. Derudover kan du aflæse målinger fra sensorer, og få besked om status eller alarmer.

Genvex Connect kræver Genvex internetgateway samt Optima 251, Optima 250 eller Optima 260 styring.

Har du et ældre Genvex anlæg kræver det en software opdatering, kontakt os for yderligere information.

Genvex Connect – Gode nyheder til boligejere

Der er gode nyheder til boligejere, der ønsker at styre og overvåge ventilationsanlægget, uanset hvor i verden man befinder sig.

Genvex tilbyder nu at styre ventilationsanlægget via mobiltelefonen eller en tablet.

Christian Brydensholt, salgs- og marketingdirektør fortæller:
“Vi er lidt stolte af at være de første på markedet, der tilbyder den form for brugervenlig styring af vores anlæg. Det er en lige så stor glæde at fortælle, at løsningen også fungerer på de fleste ældre anlæg. Det er jo som af få opgraderet sit nuværende anlæg”.

Genvex Connect kan downloades til mobiltelefonen og forbindes til en tilkøbt Internet Gateway, der forbinder anlægget med routeren i hjemmet. Denne Gateway fungerer også til de fleste ældre anlæg efter en softwareopdatering af ventilationsanlæggets styreprint.

Med et brugervenligt design og forståelige menuer styres og overvåges flere af anlæggets væsentligste funktioner. Udover at ændre temperaturen og tænde/slukke for eftervarmen, kan man bl.a. ændre ventilationshastighed, se status på sensorer og aflæse fejlmeddelelser. Du kan også tilslutte flere anlæg til app’en, hvis du eksempelvis også har et ventilationsanlæg i sommerhuset.

REMOTE SERVICE OG SUPPORT
En anden væsentlig fordel ved at have ventilationsanlægget koblet til internettet er muligheden for remote service. Det betyder, at vores serviceteknikkere i kundeservice, efter aftale med kunden, kan koble sig direkte på anlægget i privaten i forbindelse med telefonisk support. Det gør det væsentligt lettere for boligejeren at få hurtig konkret og korrekt hjælp.

Hent Genvex app’en til Android enheder:
Genvex Connect internetgateway

Eller find den i Apple App Store.
Genvex Connect internetgateway

Montagevejledning

Hent (PDF)

Datablad

Hent (PDF)

VVS nr: Genvex EAN: 5707168157342 Vare nr: 069471 Kategorier: ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode