Signify Tilbehør til Philips Ledinaire ClearAccent Indbygningsspot RS071B Deco Ring Ø89 Guld

20,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

Kun 14 stk. tilbage på lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

Signify Tilbehør til Philips Ledinaire ClearAccent Indbygningsspot RS071B Deco Ring Ø89 Guld

Ledinaire ClearAccent er et indbygningsspot egnet til accentbelysning. Den nye generation fås med gennemfortrådning, hvilket gør installationen nemmere, og spotten er også egnet til at sidde i isolering. Den nye Ledinaire ClearAccent fås i en All-in version med en 3-trins multicolor switch, der giver mulighed for at skifte farvetemperaturen (2700-3000-4000 kelvin) uden at udskifte armaturet. For yderligere designmuligheder er det også muligt at tilkøbe deco ringe i guld og sølv, så det passer bedre til indretningen.

Forbedr din belysning med Signify Tilbehør til Philips Ledinaire ClearAccent Indbygningsspot RS071B Deco Ring Ø89 Guld

 • Nem installation med gennemfortrådning
 • Egnet til at sidde i isolering
 • Mulighed for at tilkøbe dekorative ringe i guld og sølv

Med Ledinaire ClearAccent indbygningsspot får du en belysningsløsning, der er både fleksibel og stilfuld. Denne nye generation af spots har gennemført trådning, hvilket gør installationen nem og hurtig. Spotten er også egnet til at sidde i isolering, hvilket gør den til et alsidigt valg til mange forskellige områder i dit hjem eller din virksomhed. For at tilføje endnu mere designfleksibilitet er det også muligt at tilkøbe dekorative ringe i guld og sølv.

Gennemfortrådning

Gennemføring er en funktion, der gør installationen af din Ledinaire ClearAccent indbygningsspot hurtig og enkel. Dette betyder, at du kan installere belysningen selv uden at skulle bruge lang tid på det, hvilket kan være en stor fordel, hvis du har mange spots, der skal installeres.

Dekorative ringe

Med de dekorative ringe i guld og sølv kan du tilpasse din belysning til at matche resten af din indretning. Dette giver dig mulighed for at skabe et unikt og personligt udtryk i dit hjem eller din virksomhed. De dekorative ringe er nemme at tilføje og vil give dine spots et ekstra touch af elegance og stil.

Forestil dig at træde ind i et rum, hvor belysningen ikke bare er funktionel, men også en del af indretningen. Med Ledinaire ClearAccent indbygningsspot og de dekorative ringe har du muligheden for at gøre netop dette. Tag det næste skridt i retning af en mere stilfuld og personlig belysning i dag.

Besøg endelig kategorien Belysning for tilsvarende produkter.

Datablad

Hent (PDF)

Datablad

Hent (PDF)

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode