Schneider Acti9 Automatsikring iC60N, 3P+N 16A C, med dobbelt terminal, 72 mm

105,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

På lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

Levering: 1-2 hverdage

Acti9 Automatsikring iC60N, 3P+N 16A C, med dobbelt terminal, 72 mm

Acti9 automatsikring, 3P+N, 16A, 230V 6/10kA, C-karakteristik, dobbelt terminal, med VisiTrip™ og VisiSafe™. Bredde 72 mm. Acti9 iC60 automatsikringer beskytter kredsløbet mod kortslutningsstrømme og overbelastningsstrømme. Patenteret VisiTrip™-teknologi indikerer fejl på enhedens front for hurtig fejlsøgning. Denne automatsikring har 3 poler + N, har C-karakteristik og er mærket til 16A 230V med kortslutningsbrydeevne på 6/10kA. Automatsikringen tilsluttes med dobbelte terminalklemmer, som gør det muligt at tilslutte kabel og sløjfeskinne separat for nemmere montering, vedligeholdelse og udskiftning. IP20B-terminaler beskytter mod kontakt med strømførende kabler, når terminalskruer er skruet fast. Lever op til både IEC/EN 60898-1 og IEC/EN 60947-2-standarderne.

Schneider Acti9 Automatsikring iC60N, 3P+N 16A C, med dobbelt terminal, 72 mm

Beskyt dit kredsløb effektivt med Schneider Acti9 Automatsikring

Denne Schneider Acti9 Automatsikring iC60N er en pålidelig og effektiv måde at beskytte dit elektriske kredsløb mod kortslutninger og overbelastning. Med dens C-karakteristik er den ideel til almindelige anvendelser og giver optimal beskyttelse.

Patenteret VisiTrip™-teknologi sikrer hurtig fejlsøgning

Denne automatsikring er udstyret med patenteret VisiTrip™-teknologi, som giver dig mulighed for hurtigt at identificere fejl på enhedens front. Dette gør det nemt at fejlsøge og rette eventuelle problemer uden unødvendig tidskrævende inspektion. Du sparer tid og penge ved at kunne løse problemer hurtigt.

Nem installation og udskiftning takket være dobbelt terminal

Schneider Acti9 Automatsikring iC60N leveres med dobbelt terminalklemmer, som gør det nemt at tilslutte både kabel og sløjfeskinne separat. Dette gør installationen og udskiftningen af sikringen enkel og bekvem. Du behøver ikke at bekymre dig om komplicerede tilslutninger eller besværlig vedligeholdelse.

Opfylder høje standarder for sikkerhed og kvalitet

Denne automatsikring lever op til både IEC/EN 60898-1- og IEC/EN 60947-2-standarderne, hvilket betyder, at den er testet og godkendt til at opfylde strenge sikkerheds- og kvalitetskrav. Du kan have fuld tillid til, at denne sikring vil beskytte dit kredsløb pålideligt og sikkert.

Tjek vores andre produkter inden for automatsikring 3 polet + nul kategorien for yderligere muligheder til dit elektriske system.

Datablad

Hent (PDF)

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode
   Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.
   Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.