Schneider Acti9 Automatsikring iC60N, 3P+N 10A C, med dobbelt terminal, 72 mm

106,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

På lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

Levering: 1-2 hverdage

Acti9 Automatsikring iC60N, 3P+N 10A C, med dobbelt terminal, 72 mm

Acti9 automatsikring, 3P+N, 10A, 230V 6/10kA, C-karakteristik, dobbelt terminal, med VisiTrip™ og VisiSafe™. Bredde 72 mm. Acti9 iC60 automatsikringer beskytter kredsløbet mod kortslutningsstrømme og overbelastningsstrømme. Patenteret VisiTrip™-teknologi indikerer fejl på enhedens front for hurtig fejlsøgning. Denne automatsikring har 3 poler + N, har C-karakteristik og er mærket til 10A 230V med kortslutningsbrydeevne på 6/10kA. Automatsikringen tilsluttes med dobbelte terminalklemmer, som gør det muligt at tilslutte kabel og sløjfeskinne separat for nemmere montering, vedligeholdelse og udskiftning. IP20B-terminaler beskytter mod kontakt med strømførende kabler, når terminalskruer er skruet fast. Lever op til både IEC/EN 60898-1 og IEC/EN 60947-2-standarderne.

Schneider Acti9 Automatsikring iC60N, 3P+N 10A C, med dobbelt terminal, 72 mm

Beskyt dit kredsløb med Schneider Acti9 Automatsikring

Skab sikkerhed og tryghed i dit elsystem med Schneider Acti9 Automatsikring iC60N. Denne automatsikring er designet til at beskytte dit kredsløb mod kortslutningsstrømme og overbelastningsstrømme. Med en karakteristik på C og en kortslutningsbrydeevne på 6/10kA ved 230V er denne sikring ideel til at sikre en stabil og pålidelig drift af dit elsystem.

Patenteret VisiTrip™-teknologi for hurtig fejlsøgning

Schneider Acti9 Automatsikring iC60N er udstyret med patenteret VisiTrip™-teknologi, som giver dig mulighed for hurtigt at identificere eventuelle fejl på enhedens front. Dette gør fejlsøgning nemmere og mere effektiv, så du kan minimere nedetid og få dit elsystem op at køre igen hurtigere.

Nem installation og vedligeholdelse

Denne automatsikring har dobbelte terminalklemmer, der gør det muligt at tilslutte kabel og sløjfeskinne separat. Dette gør installationen nemmere og mere fleksibel, samtidig med at det letter vedligeholdelse og udskiftning af sikringen. IP20B-terminalerne beskytter desuden mod kontakt med strømførende kabler, når terminalskruerne er skruet fast.

Acti9 iC60N Automatsikringen lever op til både IEC/EN 60898-1 og IEC/EN 60947-2-standarderne, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed. Med dens brede på 72 mm passer den nemt ind i dit eksisterende elsystem.

Udover Schneider Acti9 Automatsikring iC60N finder du også andre pålidelige automatsikringer i vores automatsikringskategori. Gå på opdagelse og find de produkter, der bedst passer til dine behov.

Datablad

Hent (PDF)

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode
   Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.
   Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.