RHEINZINK Enkolit bitumenklæber 11 kg – Pris pr. kg

62,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

Kun 22 stk. tilbage på lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

RHEINZINK Enkolit bitumenklæber 11 kg Produkt beskrivelse: ENKOLIT er en permanent elastisk, bituminøs klæbe- og tætningsmasse, som gør det let at udføre klæbearbejde på sålbænk- og murafdækninger. Desuden kan ENKOLIT anvendes til at sammenklæbe gavludhængs- og sternplader samt metalbeklædning.ENKOLIT anvendes ved klæbning af metalprofiler og plader af f.eks. titanzink, kobber, aluminium og rustfrit stål på andre byggematerialer. Der opnås en styrke svarende til DIN 1055. Dimensionerende last til bygninger (vindlast), hvilket kan dokumenteres ved undersøgelser af op til 45 år gamle sammenklæbninger. Hvis der ved baneudlægning på store flader på facader, tage osv. anvendes ENKOLIT i stribeform eller på dele af fladen som ekstra sikring af den mekaniske fastgørelse, forbedres den plane fiksering på synlige steder.Ved sammenklæbning på hele fladen, med et godt lag ENKOLIT, opstår der ingen hulrum. Derudover opnås en lyddæmpende effekt, som medfører, at trommen på metallet ved regnve

Optimal klæbe- og tætningsløsning med RHEINZINK Enkolit bitumenklæber

RHEINZINK Enkolit bitumenklæber er en permanent elastisk, bituminøs klæbe- og tætningsmasse. Den er designet til at gøre klæbearbejde på sålbænk- og murafdækninger nemt og effektivt. Den kan også bruges til at sammenklæbe gavludhængs- og sternplader samt metalbeklædning.

Dette produkt er ideelt til at klæbe metalprofiler og plader af materialer som titanzink, kobber, aluminium og rustfrit stål på andre byggematerialer.

 • Permanent elastisk og bituminøs
 • Velegnet til flere typer metalprofiler og plader
 • Styrke svarende til DIN 1055

Styrke og holdbarhed

RHEINZINK Enkolit bitumenklæber giver en styrke svarende til DIN 1055. Denne klæber sikrer en stærk og varig forbindelse, hvilket kan dokumenteres ved undersøgelser af op til 45 år gamle sammenklæbninger.

Brugervenlighed

ENKOLIT er nem at anvende ved baneudlægning på store flader på facader, tage osv. Med ENKOLIT i stribeform eller på dele af fladen som ekstra sikring af den mekaniske fastgørelse, forbedres den plane fiksering på synlige steder.

Lyddæmpende effekt

Ved sammenklæbning på hele fladen med et godt lag ENKOLIT opstår der ingen hulrum. Dette medfører en lyddæmpende effekt, som reducerer trommen på metallet ved regnvejr.

Forestil dig den sikkerhed og holdbarhed, som RHEINZINK Enkolit bitumenklæber kan tilføre dit næste byggeprojekt. Med dens styrke, brugervenlighed og lyddæmpende egenskaber er den et værdifuldt værktøj i enhver byggeproces.

Se et udvalg af lignende produkter i kategorien Tagrender og tilbehør.

EAN: 4022425288548 Vare nr: 289292100 Kategorier: , ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode