Geovent LEX/MEX ATEX Ventilatorer

Fra 14.420,00 kr.Alle priser er inkl. moms

Levering: Vælg en variant

GEOVENT ventilator LEX/MEX anvendes til både proces- og komfortventilation, hvor der er risiko for eksplosive koncentrationer af støv eller gas.

Zone: 1, 2 og 22 (Opgiv den ønskede zone under “kommentar til ordren” på siden kasse). Zone 1 og Zone 2 kan ikke benyttes med frekvensomformer!

Dimensioner: Ø250 mm, Ø315 mm, Ø355 mm, Ø400 mm, Ø450 mm, Ø500 mm, Ø560 mm, Ø630 mm

 

Centrifugalventilator med lukket bagudkrummet B-hjul og direkte koblet flangemotor. Ventilatoren anvendes til komfort- og industriel procesventilation. Ventilatoren har en høj virkningsgrad på op til 87% og er velegnet til PID/konstanttrykregulering. Ventilatoren er udført i
100% varmgalvaniseret stål for optimal korrosionsbestandighed og kan derfor med fordel placeres udendørs på tag eller væg. For hele modelprogrammet kan tilbydes komplet tilbehør, såsom flexforbindelser, montagebeslag, regnskjold, motorværn, trykvagt samt lydbox. Som standard medleveres bærefødder med vibrationsdæmpere, indløbsstuts med net, samt spændejern for montage af trykstuts. Ventilatoren kan også leveres i ATEX udførelse i hht.
2014/34/EU direktivet. I så tilfælde betegnes typen henholdsvis LEX/MEX, og leveres som standard med EExE motor. Andre varianter kan tilbydes på forespørgsel.

Ventilatoren kan på forespørgsel leveres i syrefast stål udgave (ANSI 316L) eller med indbygget frekvensomformer, to-hastigheds motor, med 6- og 8-polet motor, motorer med special spænding eller højere virkningsgrad, special højtemperatur udgave m.v.

Brugervejledning

Hent (PDF)

Datablad

Hent (PDF)

VVS nr: N/A Vare nr: LEX/MEX ATEX Kategorier: , ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode