Geovent HVU Solo højvakuumanlæg

Fra 52.647,00 kr.Alle priser er inkl. moms

Levering: Vælg en variant

Geovent HVU Solo er en højvakuum løsning, som er nem at flytte. Enheden kan placeres, hvor det passer bedst ind. Ringkammerblæseren er forsynet med vakuumbegrænser.

Volt: 3x400V

Ydelse: 5,5 kW – 7,5 kW – 11 kW – 15 kW – 18,5 kW – 21 kW

Geovent HVU Solo – HØJVAKUUM LØSNINGER

Geovent HVU Solo er en motorenhed med en integreret ringkammerblæser, der indgår som en del af et samlet højvakuum anlæg.

HVU Solo kan anvendes til en lang række applikationer som f.eks.:
• Slibestøvudsugning fra rotorslibere og rystepudsere.
• Metalspånudsugning fra fræse-, dreje- og saveprocesser.
• Almindelig arbejdspladsrengøring.
• Rengøring og støvsugning.
• Udsugning af støv og partikler i forbindelse med mangeartede produktions-/rengøringsprocesser, hvor der skal fjernes støvpartikler m.v.
• Svejseudsugning, hvor udsugningen er tilsluttet svejsepistolen.

Der kan tilvælges forskelligt tilbehør og komplementære produkter f.eks. et police filter, som beskytter ringkammerblæseren imod støv. Enheden kan endvidere leveres med indbygget kompressor med regulator og med lydisoleret kabinet. Geovent HVU Solo kan leveres i special-udførelse, så den optimale løsning skabes efter kundens behov.

Enheden leveres i lakeret og galvaniseret stålplade, så den er godt beskyttet imod korrosion. Enheden er beregnet for indendørs installation og er opbygget, så den er nem at vedligeholde.

Motorenheden kan installeres separat fra filtercyklonen (Se datablad for HVU Filtercyklon) og leveres med en styring, som f.eks. sikrer automatisk start/stop og automatisk rensning af filterpatron. Mulighed for anvendelse af frekvensomformer, så luftmængde automatisk justeres efter antal åbne udtag, tilbydes iht. nærmere specifikation. Ringkammerblæseren er forsynet med en
vakuumbegrænser.

Datablad

Hent (PDF)

VVS nr: N/A Vare nr: HVU Solo Kategorier: , ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode