Systemair KBR/F-EC røgventilator

Fra 20.171,00 kr.Alle priser er inkl. moms

Levering: Vælg en variant

Systemair røgventilator KBR/F-EC er godkendt til 400°C i 60 min.

 • Spænding: 230-400V
 • Max. luftmængde: 1534-6426 m³/h

Funktion
EC-teknologi anvender integreret elektronisk styring, der sikrer at motoren altid kører med optimal belastning. EC-motorer er i princippet synkron-motorer, som kører uden “slip”, og derfor vil der ikke opstå decideret “slip tab”. Sammenlignet med de traditionelle AC-motorer har EC-motorer markant mindre energiforbrug. EC-motorer kan reguleres helt ned til nul, og de bibeholder høj effektivitet i hele reguleringsområdet. Der opstår ikke motorstøj i en nedreguleret EC-motor.

Eletronikken er indbygget i motorhuset. Alle modeller har en potentialfri terminal for fejlmeddelelse. Alle modeller er beregnet til 50/60 Hz. Tilslutningspændingen for 1-fasede enheder kan ligge mellem 200V og 277V. Regulering via et 0-10V signal. Alle motorer har en udgang med 10V til ekstern potentiometer eller føler.

Design
Det bagudkrummede ventilatorhjul er fremstillet af galvaniseret stål. Kabinettet er ligeledes af galvaniseret stål og isoleret med 50 mm mineraluld. Ventilatoren har en “swing-out” låge for nem inspektion og service. Åbningssiden kan nemt ændres fra højre til venstre. Kabinettet isolerer ventilatoren og vibrationsdæmpere er indbygget i bundrammen.

VVS nr: 900418809 Vare nr: SYSTEMAIR KBR/F-EC Kategorier: , ,

Relaterede produkter

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode