Signify Philips CoreLine SlimDownlight DN145B 1000lm/830 Interact Ready Hvid Ø150

829,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

Skaffevarer Forventet leveringstid: 5-10 hverdage

Signify Philips CoreLine SlimDownlight DN145B 1000lm/830 Interact Ready Hvid Ø150

CoreLine SlimDownlight er en innovativ serie af indbyggede og påbyggede downlights, designet til at erstatte konventionelle downlights. Armaturet giver god lyskvalitet, fås i lumenpakker på op til 2100 lm og farvetemperaturer på 3000 eller 4000 kelvin. Derudover er produktserien opdateret med Interact Ready, hvilket giver mulighed for intelligent styring.

Opdag den intelligente lysstyring med Signify Philips CoreLine SlimDownlight DN145b

 • Interact Ready for intelligent lysstyring
 • God lyskvalitet med 1000 lumen
 • Lang levetid på 50.000 timer

Signify Philips CoreLine SlimDownlight DN145B er en del af en innovativ serie af indbyggede og påbyggede downlights. Denne model er designet til at erstatte konventionelle downlights og leverer fremragende lyskvalitet. Med Interact Ready-funktionen kan du nemt styre belysningen intelligent. Denne model har en lumenpakke på 1000 lm og en farvetemperatur på 3000 kelvin.

Detaljer

 • Forsyningsspænding: 220-240V AC
 • Effekt: 13W
 • Farvetemperatur: 3000 Kelvin

Materialer

 • Armaturhus: Formstøbt aluminium
 • Armaturfarve: Hvid

Formstøbt aluminium

Formstøbt aluminium er kendt for sin holdbarhed og lethed. Dette materiale er ideelt til belysningsarmaturer, da det er modstandsdygtigt over for korrosion, hvilket forlænger produktets levetid. Derudover bidrager aluminium til et slankt og moderne udseende.

Interact ready-funktionen

Interact Ready-funktionen i denne downlight giver dig mulighed for intelligent styring af belysningen. Dette betyder, at du kan tilpasse lysstyrken efter dine behov og præferencer, hvilket kan bidrage til en mere behagelig og produktiv atmosfære i rummet.

Forestil dig muligheden for at tilpasse belysningen i dit hjem eller på dit kontor med et enkelt klik. Med Signify Philips CoreLine SlimDownlight DN145B får du ikke kun en høj kvalitet af lys, men også friheden til at styre det, som du vil. Oplev forskellen, det kan gøre for dig.

Se venligst kategorien Belysning for produkter af samme type.

Datablad

Hent (PDF)

Philips CoreLine SlimDownlight DN145B 1000lm/830 Interact Ready Hvid Ø150

Hent (PDF)

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode