Schneider TeSys D kontaktor LC1D50AP7, 3P 50A AC-3 22kW@400V, 1NO+1NC hjælpe kontakt, 230V 50/60Hz AC spole

1.465,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

På lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

Levering: 1-2 hverdage

Schneider TeSys D kontaktor LC1D50AP7, 3P 50A AC-3 22kW@400V, 1NO+1NC hjælpe kontakt, 230V 50/60Hz AC spoleTeSys D kontaktor 3P + 3 NO<= 440V, 50A, 230V AC til kobling af motorer med belastninger i anvendelseskategori AC-3.

Beregnet til mærkestrøm på op til 50A. LC1D50AP7 kontaktoren er kompakt og nem at integrere i alle typer applikationer, fx industri, infrastruktur og bygninger.

Enheden monteres hurtigt med clips direkte på DIN-skinne, og skrueterminaler med Schneider Electrics patenterede EverLink-teknologi sikrer en permanent, fast tilslutning af kabler – uanset forholdene.

Schneider TeSys D kontaktor: Pålidelig og effektiv løsning til dine motor- og belastningsbehov

Schneider TeSys D kontaktor LC1D50AP7 er designet til at tilbyde en pålidelig og effektiv løsning til dine motor- og belastningsbehov. Med en mærkestrøm på op til 50A er den velegnet til forskellige applikationer, herunder industri, infrastruktur og bygninger. Dens kompakte størrelse gør den nem at integrere i alle typer systemer.

Denne kontaktor er udstyret med Schneider Electrics patenterede EverLink-teknologi, som sikrer en permanent, fast tilslutning af kabler, uanset forholdene. Dette er afgørende for at sikre stabil og sikker drift.

 • Kompakt størrelse
 • Mærkestrøm op til 50A
 • EverLink-teknologi for sikker kabelforbindelse

Detaljer

 • 3P + 3 NO<= 440V
 • 50A, 230V AC
 • Monteres med clips direkte på DIN-skinne

Materialer

 • Metallegering
 • Plast
 • Elektriske komponenter

EverLink-teknologi

Schneider Electrics patenterede EverLink-teknologi sikrer en permanent, fast tilslutning af kabler. Dette er afgørende for at sikre en stabil og sikker drift, selv under skiftende forhold. EverLink-teknologien minimerer risikoen for løse forbindelser og sikrer, at din kontaktor altid fungerer optimalt.

Kompakt størrelse

Schneider TeSys D kontaktor er bemærkelsesværdig for sin kompakte størrelse, hvilket gør det nemt at integrere enheden i forskellige systemer og applikationer. Trods sin lille størrelse leverer kontaktoren en høj ydelse og er i stand til at håndtere belastninger op til 50A.

Du kan finde en række lignende produkter i kategorien Kontaktorer og motorværn.

TeSys D kontaktor LC1D50AP7

Hent (PDF)

Product Environmental Profile

Hent (PDF)

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode