Schneider Acti9 Automatsikring iC60N, 3P 6A C, med dobbelt terminal, 54 mm

254,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

På lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

Levering: 1-2 hverdage

Acti9 Automatsikring iC60N, 3P 6A C, med dobbelt terminal, 54 mm

Acti9 automatsikring, 3-polet, 6A, 230V 6/10kA, C-karakteristik, dobbelt terminal, med VisiTrip™ og VisiSafe™. Bredde 54 mm. Acti9 iC60 automatsikringer beskytter kredsløbet mod kortslutningsstrømme og overbelastningsstrømme. Patenteret VisiTrip™-teknologi indikerer fejl på enhedens front for hurtig fejlsøgning. Denne automatsikring er 3-polet, har C-karakteristik og er mærket til 6A 230V med kortslutningsbrydeevne på 6/10kA. Automatsikringen tilsluttes med dobbelte terminalklemmer, som gør det muligt at tilslutte kabel og sløjfeskinne separat for nemmere montering, vedligeholdelse og udskiftning. IP20B-terminaler beskytter mod kontakt med strømførende kabler, når terminalskruer er skruet fast. Lever op til både IEC/EN 60898-1 og IEC/EN 60947-2-standarderne.

Effektiv beskyttelse med Schneider Acti9 Automatsikring iC60N

Opnå pålidelig beskyttelse mod kortslutninger og overbelastninger

Schneider Acti9 Automatsikring iC60N er en avanceret 3-polet automatsikring, der giver effektiv beskyttelse af dit elektriske kredsløb. Med sin C-karakteristik og en kapacitet på 6A ved 230V kan denne automatsikring håndtere både kortslutningsstrømme og overbelastningsstrømme.

Fejlsøgning gjort nemt med VisiTrip™-teknologi

Denne automatsikring er udstyret med patenteret VisiTrip™-teknologi, som giver dig mulighed for hurtigt at identificere fejl på enhedens front. Dette gør det nemt for dig at foretage fejlsøgning og hurtigt rette eventuelle problemer.

Nem installation og udskiftning med dobbelt terminal

Schneider Acti9 Automatsikring iC60N har dobbelte terminalklemmer, som gør det muligt at tilslutte kabel og sløjfeskinne separat. Dette gør installation, vedligeholdelse og udskiftning af sikringen nemmere og mere praktisk.

Overholder høje standarder for sikkerhed og kvalitet

Denne automatsikring lever op til både IEC/EN 60898-1 og IEC/EN 60947-2-standarderne. Med IP20B-terminaler, der beskytter mod kontakt med strømførende kabler, kan du være tryg ved, at sikkerheden er i top.

Klik her for at se vores udvalg af 3-polet automatsikringer, herunder Schneider Acti9 Automatsikring iC60N. Beskyt dit elektriske kredsløb pålideligt og effektivt med denne avancerede automatsikring.

Datablad

Hent (PDF)

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode
   Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.
   Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.