Rheinzink Air-Z® strukturmåtte 8,0 x 1000 mm x 75 m

2.141,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

Kun 2 stk. tilbage på lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

Rheinzink Air-Z® strukturmåtte 8,0 x 1000 mm x 75 m Produkt beskrivelse: RZ AIR-Z strukturmåtte, 8,00 x 1.000 x 75.000 mm uden undertag, rulle a 75 m2.

Effektiv tagdækning med Rheinzink Air-Z® strukturmåtte

 • Lang holdbarhed
 • Modstandsdygtig overfor vejrforhold
 • Effektiv beskyttelse

Rheinzink Air-Z® strukturmåtte er din løsning til et holdbart og effektivt tag. Denne strukturmåtte er lavet til at modstå elementerne og vil holde dit tag beskyttet i mange år fremover.

Detaljer

 • Mål: 8,0 x 1000 mm x 75 m
 • Rulle a 75 m2
 • Uden undertag
 • Rheinzink

Rheinzink materiale

Rheinzink er et holdbart og modstandsdygtigt materiale, som er ideelt til tagdækning. Det har en lang levetid og styrke, hvilket gør det til en pålidelig løsning for dit tag. Rheinzink tilbyder desuden en attraktiv finish, som kan forbedre det overordnede udseende af dit hjem.

Lang holdbarhed

Rheinzink Air-Z® strukturmåttens lange holdbarhed er en af dens mest markante egenskaber. Dette materiale er designet til at modstå hårde vejrforhold og vil ikke nedbrydes over tid. Dette betyder, at dit tag vil være beskyttet i mange år fremover.

Modstandsdygtig over for vejrforhold

En anden vigtig egenskab ved Rheinzink Air-Z® strukturmåtte er dens evne til at modstå forskellige vejrforhold. Uanset om det er stærk sol, kraftig regn eller hård vind, vil denne strukturmåtte forblive intakt og fortsætte med at beskytte dit tag.

Effektiv beskyttelse

Rheinzink Air-Z® strukturmåtte tilbyder effektiv beskyttelse mod elementerne. Dette betyder, at dit hjem vil være sikkert og tørt, uanset hvad vejret bringer.

Med Rheinzink Air-Z® strukturmåtte kan du nyde roen ved at vide, at dit tag er beskyttet. Ingen grund til at bekymre dig om vejrskader eller utætheder – denne strukturmåtte har det hele dækket. Forestil dig et hjem, der er sikkert og tørt, uanset hvad vejret bringer.

For lignende produkter, besøg vores kategori Tagrender og tilbehør.

EAN: 4022436167498 Vare nr: 288498310 Kategorier: , ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode