Lauritz Knudsen Stikprop 2-pol uden jord flad lige, hvid 210A6029

8,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

På lager Leveringstid: 1-2 hverdage (can be backordered)

Levering: 1-2 hverdage

Er forsynet med isoleret aflastningsbøjle for ledning Ø2,5-10 mm. Er forsynet med isolerede stikben.

Sikker og pålidelig forbindelse med Lauritz Knudsen stikprop

Denne Lauritz Knudsen stikprop 2-pol uden jord, flad og lige, hvid 210A6029 er designet til at give dig en sikker og pålidelig forbindelse i dit hjem eller på din arbejdsplads. Stikproppen er udstyret med en isoleret aflastningsbøjle til ledninger med en diameter på 2,5-10 mm og isolerede stikben, som sikrer, at du er beskyttet mod mulige elektriske stød.

Opgrader din elektriske forbindelse med en Lauritz Knudsen stikprop for at forbedre din daglige brug af elektriske apparater.

 • Isoleret aflastningsbøjle for ledning Ø2,5-10 mm
 • Isolerede stikben
 • 2-pol uden jord flad lige design

Detaljer

 • Produkttype: Stikprop
 • Farve: Hvid
 • Model: 210A6029
 • Isoleret materiale

Isoleret materiale

Denne Lauritz Knudsen stikprop er lavet af isoleret materiale, hvilket er afgørende for at sikre din sikkerhed. Det isolerede materiale beskytter mod elektriske stød, hvilket er særlig vigtigt i situationer, hvor stikproppen er i kontakt med elektriske apparater. Med dette materiale kan du være sikker på, at din forbindelse er både sikker og pålidelig.

Isoleret aflastningsbøjle

En af de centrale egenskaber ved denne Lauritz Knudsen stikprop er dens isolerede aflastningsbøjle. Denne funktion er designet til at håndtere ledninger med en diameter på 2,5-10 mm, hvilket giver yderligere fleksibilitet og alsidighed i brugen. Med denne egenskab kan du nemt tilslutte en bred vifte af elektriske apparater sikkert og effektivt.

For at se flere lignende produkter, besøg vores kategori Stikpropper max. 16 ampere.

Forestil dig en hverdag, hvor du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden af dine elektriske forbindelser. Med Lauritz Knudsens stikprop kan du have netop dette. Denne stikprop tilbyder en pålidelig og sikker løsning, der kan forbedre din hverdag betydeligt. Tøv ikke med at opgradere din elektriske forbindelse med Lauritz Knudsens stikprop.

Datablad

Hent (PDF)

EAN: 5703302152860 Vare nr: 1028001970 Kategorier: , , ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode