Alsident System 75 sugearm | 1105 mm | 3 led | Bordmontage

1.835,00 kr.Alle priser er inkl. moms

Levering: Vælg en variant

Alsident System 75 sugearm til bordmontage med alu-rør og 3 led i PP.

OBS: Vælg en variant og klik på billede to for at se arbejdsområdet, som er illustreret idet blå område. Mål er angivet i mm.

 • Rækkevidde: 1105 mm
 • Luftmængde: 80-180 m³/h
 • Tilgængelige farver: Rød eller hvid

Alsident System 75 sugearm Max 1105 mm

System 75 er særlig velegnet til brug i brancher som f.eks. laboratorier, laserteknik, hospitaler, kemisk-, medicinal- og levnedsmiddelindustri, skoler, gymnasier, universiteter og maskinværksteder. Derudover egner System 75 sig også til frisørsaloner, dyrlægeklinikker og elektronikbranchen.

System 75 PP (kemisk resistent) er velegnet til brug i aggressive arbejdsmiljøer. Led og rør er lavet af polypropylen (PP), der er resistent overfor mange forskellige aggressive kemikalier.

System 75 Antistatisk er godkendt til brug i både ESD-områder og de eksplosionsfarlige EX-områder (ATEX).

Testet af uvildigt institut
Som den eneste producent har vi hos Alsident System A/S fået vores sugearme testet af et anerkendt uvildigt institut, Teknologisk Institut, og vi fremlægger testrapporterne på vores hjemmeside.

ESD- og EX-godkendelser
Det antistatiske system er godkendt til brug i ESD/Ex-områder (ATEX-områder) efter flg. standarder: EN 80079-36:2016 og EN 80079-37:2016, og er derfor mærket: EX II 1 GD Derfor har System 75 Antistatisk påmonteret en jordledning til EX-områder ved levering. En jordledning med 1MΩ modstand til ESD-områder medfølger også separat ved levering. Find yderligere information i de enkelte testrapporter og i montagevejledningen.

I ATEX-områder anbefaler vi at bruge beslag i syrefast rustfrit stål, som anses for gnistfri og dermed opfylder EN 1127-1 pkt. 5.3 ‘Mechanically generated sparks’.

I øvrigt er det vigtigt at gøre opmærksom på, at det påhviler slutkunden af foretage risikovurderingen for den samlede installation.

Alsident System A/S anbefaler ligeledes, at montage af sugearmen udføres af fagfolk med erfaring indenfor eksplosivt arbejdsmiljø.

Brugervejledning

Hent (PDF)

Montagevejledning

Hent (PDF)

Datablad

Hent (PDF)

VVS nr: 900406744 Vare nr: S75 sarm 1105 bord Kategorier: , , ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode