Alsident System 50 sugearm | 745 mm | 2 led | Bordmontage

Fra 1.178,00 kr.Alle priser er inkl. moms

Levering: Vælg en variant

Alsident System 50 sugearm til bordmontage med alu-rør og to led PP.

OBS: Vælg en variant og klik på billede 2 for at se arbejdsområdet, som er illustreret i det blå område. Mål er angivet i mm.

 • Rækkevidde: 745 mm
 • Luftmængde: 45-85 m³/h
 • Tilgængelige farver: sort, rød eller hvid

Alsident System 50 sugearm 745 mm

ALSIDENT SYSTEM 50® Aluminiumsserien består af sugearme fremstillet i alukserede aluminiumsrør med en diameter på 50 mm, bevægelige led af polypropylen (PP) og interne komponenter i rustfrit stål.

System 50 er særligt velegnet til brug i ikke-aggressive områder som f.eks. laboratorier, hospitaler, kemisk- og farmaceutisk industri samt i skoler og frisørsaloner.

Koncentrationen af skadelige stoffer bestemmer mængden af luft, der skal udsuges fra arbejdspladsen. ALSIDENT SYSTEM® 50 arbejder med luftmængder mellem 45-85 m³/h og leveres med rækkevidde op til 745 mm.

ALSIDENT SYSTEM® 50 udsugningsarme er konstrueret så kun gevindstage og evt. fjeder befinder sig inde i armen. På de længere arme erstattes den indvendige fjeder med 1-2 udvendigt monterede gasfjedre.

Placeringen af fjederen giver armen en selvbærende konstruktion, og de bevægelige led giver mulighed for at stille armen i forskellige positioner med én hånd således, at armen kan tilpasses mange forskellige arbejdssituationer.

Montagevejledning

Hent (PDF)

VVS nr: 900406531 Vare nr: S50 Bordmon 745mm Kategorier: , , ,

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode