Zehnder ComfoAir 70

10.509,00 kr. (inkl. moms)Alle priser er inkl. moms

Ingen lager

Levering: Ring for antal hverdage

Med Zehnder ComfoAir 70 får du alle fordelene ved varmegenvinding, uden at have besværet og omkostningen ved at etablere rørføring i boligen. ComfoAir 70 er velegnet for byggerier, hvor man er begrænset af pladsmæssige årsager eller hvor boligen ikke er ret stor. ComfoAir 70 kan ventilere 1-2 rum.

Varmegenvinding: 76%
Ventilator: EC
Energimærke: A

HUSK: At tilkøbe installationsrør.

Zehnder ComfoAir 70 ventilationsanlæg med varmegenving

Comfoair bliver produceret af det Hollandske firma Zehnder.

Anvendelse: Comfoair 70 er blevet udviklet til brug i private boliger og lejligheder med høj komfort. Den har en høj komfort, nem betjening og en stor effektivitet. Den størrelse gør at den er nem at få plads til i alle rum i boligen eller lejligheden.

Virkningsgrad: Den indbyggede kryds-modstrømsveksler kan opnå en virkningsgrad på op til 89 %. Det betyder at man slipper for ubehagelige træk, da lufttilførslen bliver opvarmet til næsten stuetemperatur, selv ved temperaturer omkring frysepunktet.

Filter: Comfoair 70 har som standard filterklasse G3, og som ekstra udstyr kan man få et F7 pollenfilter til ude luften.

Montering: Ventilationsenheden er meget let at montere, se vores montage video på vores Google+ side.: Installation af Comfoair 70

Vedligeholdelse: Vedligeholdelsen af Comfoair 70 begrænser sig til regelmæssig udskiftning og rensning af den filter, som er placeret forrest i anlægget. Varmeveksleren kræver en rensning efter 3 – 4 år, alt efter udeluftens belastning.  Anlægget: Størrelse: 660 x 440 x 145 mm Vægt: 24 kg.

Datablad

Hent (PDF)

Relaterede produkter

Disse produkter trender lige nu...

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode