Nilan ventilation

Hvorfor skal du vælge Nilan?

Nilan producerer energivenlige ventilationsanlæg og varmepumper, som er en god investering på grund af anlæggende tjener sig selv ind med årene, desuden får du et anlæg med en lang holdbarhed.
 

 

Teknologi og levetid

Nilan formår at være moderne og nyskabende indenfor teknologi, det betyder at ventilationsanlægget er lige så anvendelige om 30 år som i dag. Med et Nilan-anlæg får du et produkt, der følger bygningen og dermed holder i lang tid – og så er anlægget tilmed effektivt og billigt at vedligeholde. Mange andre anlæg har ikke lige så lang levetid. Derudover koster installationen næsten det samme som selve anlægget. Et billigt anlæg er derfor ikke altid en bedre investering, fordi du på længere sigt vil skulle købe et nyt og betale for installationen endnu en gang.
 

 

Et anlæg til alle boligformer og behov.

Hos Nilan har de et bredt sortiment af ventilationsanlæg og varmepumper, der matcher alle boligformer, lige fra lejligheder, sommerhuse og gamle huse, der skal restaureres, til nybyggeri og passivhuse. Ventilations- og varmepumpeanlæggene kan desuden kombineres og tilpasses på mange forskellige måder, afhængigt af dine behov.
 

Kombianlæg fra Nilan

Udover at sælge ventilationsanlæg og varmepumper sælger Nilan også kombianlæg, hvor ventilationsanlægget er integreret med en luft/luft eller luft/vand varmepumpe. Dette gør at du udover varmegenvinding også kan tilføje opvarmning af indblæsningsluften og opvarmning af brugsvandet.

Køb Nilan anlæg

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.