Exhausto ventilation

EXHAUSTO produkt sortiment

Exhausto er et anerkendt firma i ventilationsbranchen som fremstiller og videreudvikler produkter til ventilationssystemer f.eks. et bredt udvalg af ventilatorer, aggregater, køleunits, taggennemføringer, taghætter, emhætter, armaturer og brandsikring. Ens for alle disse forskellige produktgrupper er kvalitet i særklasse.

 

EXHAUSTO er siden 2016 ejet af den franske ALDES-koncern

Den franske, familieejede ALDES-koncern leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til digital luftrensning, opvarmning/køling af brugsvand samt central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen 1300 medarbejdere og har en omsætning på 220 mio. euro. ALDES-koncernen har aktiviteter i næsten 60 lande verden over og har en førende position på mange europæiske markeder.

 

EXHAUSTO historie

EXHAUSTO blev grundlagt i 1957 i Sorø på Sjælland. Baggrunden var en unik idé om at konstruere en røgsuger til installation på toppen af skorstenen for at skabe det optimale træk til åbne ildsteder, træfyr og kedler.

I 1963 flyttede firmaet til den nuværende adresse i Langeskov på Fyn. Samtidig blev produktprogrammet udvidet med tagventilatorer. Dette blev starten til en betydelig udvikling på ventilationsmarkedet, og ventilatorer og luftbehandlingsaggregater udgør i dag den overvejende del af deres forretning.

I 2007 blev salget af røgsugere samlet i et selvstændigt firma (nu exodraft a/s), mens EXHAUSTO A/S fortsatte med al produktion og salg af ventilationsprodukter.

I 2010 købte de den norske ventilationsvirksomhed Novema Aggregater. Ligeledes i 2010 blev EXHAUSTO overtaget af VKR Holding, der i 2012 solgte aktiemajoriteten i EXHAUSTO A/S til den danske kapitalfond Axcel.

I 2016 blev EXHAUSTO overtaget af den franske ALDES-koncern som et vigtigt skridt frem mod en geografisk ekspansion af ALDES-koncernen mod de nordiske markeder. På produktsiden forventes stor synergi mellem de to virksomheders produktporteføljer.

Køb Exhausto produkter

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend servicekode

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.

   Huset:


   Her modtager du et overslag fra den lokale montør på montering.

   Her kontakter en lokal montør dig direkte og udfører en besigtigelse samt en gældende prissætning for opgaven.